Navigacija

Obaveštenje o preliminarnim rang listama

Prema Pravilniku o doktorskim studijama objavljujemo preliminarne rang liste za finansiranje iz budžeta u školskoj 2012/13. godini:

Broj budžetskih mesta je:

  • 17 mesta za generaciju studenata doktorskih akademskih studija upisanih prvi put u prvu godinu školske 2010/11. godine
  • 30 mesta za generaciju studenata doktorskih akademskih studija upisanih prvi put u prvu godinu školske 2011/12. godine

Komisija za studije trećeg stepena uputiće Nastavno-naučnom veću Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu predlog za eventualno proširenje rang liste studenata doktorskih akademskih studija koji će se finansirati iz budžeta u školskoj 2012/13. godini, u okviru zakonskih mogućnosti.

Pisani prigovor na preliminarnu rang listu podnosi se Komisiji za studije III stepena najkasnije do utorka 5.3.2013. godine do 14 časova u Studentskom odseku.

Konačna rang lista biće objavljena u sredu 6.3.2013. godine. Nakon objavljivanja konačne rang liste, studenti koji upisuju drugu godinu potrebno je da donesu Plan studija u Studentski odsek. Samofinansirajući studenti prilikom upisa godine treba da uplate prvu ratu školarine.