Навигација

Обавештење о прелиминарним ранг листама

Према Правилнику о докторским студијама објављујемо прелиминарне ранг листе за финансирање из буџета у школској 2012/13. години:

Број буџетских места је:

  • 17 места за генерацију студената докторских академских студија уписаних први пут у прву годину школске 2010/11. године
  • 30 места за генерацију студената докторских академских студија уписаних први пут у прву годину школске 2011/12. године

Комисија за студије трећег степена упутиће Наставно-научном већу Електротехничког факултета у Београду предлог за евентуално проширење ранг листе студената докторских академских студија који ће се финансирати из буџета у школској 2012/13. години, у оквиру законских могућности.

Писани приговор на прелиминарну ранг листу подноси се Комисији за студије III степена најкасније до уторка 5.3.2013. године до 14 часова у Студентском одсеку.

Коначна ранг листа биће објављена у среду 6.3.2013. године. Након објављивања коначне ранг листе, студенти који уписују другу годину потребно је да донесу План студија у Студентски одсек. Самофинансирајући студенти приликом уписа године треба да уплате прву рату школарине.