Navigacija

Akcija prikupljanja podataka o inženjerima koji su završili ETF a rade u inostrastvu

Molimo Vas da uzmete učešće u akciji prikupljanja osnovnih podataka o inženjerima koji su završili Elektrotehnički fakultet u Beogradu, a rade na fakultetima i u kompanijama u inostranstvu na poslovima koji imaju prirodu istraživanja, razvoja i proizvodnje mikročipova.

Svrha pribavljanja ovih podataka je prvenstveno želja da se osnaže veze fakulteta sa našim nekadašnjim studentima u dijaspori i da se u budućnosti na osnovu ovakve elementarne baze podataka može ostvariti brz kontakt sa njima u cilju rada na potencijalnim zajedničkim projektima. Neposredan povod za pokretanje ove akcije je inicijativa Ministarstva za finansije Republike Srbije koja se odnosi na pripremne radnje u vezi potencijalne strane investicije u izgradnju fabrike mikročipova u Srbiji. Lista stručnjaka koja će se na ovaj nacin formirati treba da posluži kao referentni podatak o kvalitetu studija na Elektrotehničkom fakultetu, a i kao spisak stručnjaka kojima se može ponuditi radni angažman u ovom projektu.

Molimo Vas da ovaj e-mail prosledite na adrese Vama poznatih kolega u inostranstvu koji rade na ovim poslovima. Traženi podaci su navedeni u sledećoj tabeli:

Ime i prezime:
Institucija u kojoj radi
(naziv, grad, država):
Pozicija u firmi:
Godina sticanja akademskih zvanja (* stečena na ETF)
Dipl. ing.
Magistar/Master
Doktor nauka
E-mail adresa:

Mogu se popuniti direktno preko sajta Elektrotehnickog fakulteta:

http://www.etf.bg.ac.rs/index.php?option=com_content&task=view&id=1843&Itemid=1

ili unosom u ovu tabelu i povratnim slanjem e-maila na:

graovac@etf.rs

Stevica Graovac
Prodekan za medunarodnu saradnju