Навигација

Акција прикупљања података о инжењерима који су завршили ЕТФ а раде у иностраству

Молимо Вас да узмете учешће у акцији прикупљања основних података о инжењерима који су завршили Електротехнички факултет у Београду, а раде на факултетима и у компанијама у иностранству на пословима који имају природу истраживања, развоја и производње микрочипова.

Сврха прибављања ових података је првенствено жеља да се оснаже везе факултета са нашим некадашњим студентима у дијаспори и да се у будућности на основу овакве елементарне базе података може остварити брз контакт са њима у циљу рада на потенцијалним заједничким пројектима. Непосредан повод за покретање ове акције је иницијатива Министарства за финансије Републике Србије која се односи на припремне радње у вези потенцијалне стране инвестиције у изградњу фабрике микрочипова у Србији. Листа стручњака која ће се на овај нацин формирати треба да послужи као референтни податак о квалитету студија на Електротехничком факултету, а и као списак стручњака којима се може понудити радни ангажман у овом пројекту.

Молимо Вас да овај e-mail проследите на адресе Вама познатих колега у иностранству који раде на овим пословима. Тражени подаци су наведени у следећој табели:

Име и презиме:
Институција у којој ради
(назив, град, држава):
Позиција у фирми:
Година стицања академских звања (* стечена на ЕТФ)
Дипл. инг.
Магистар/Мастер
Доктор наука
E-mail адреса:

Могу се попунити директно преко сајта Електротехницког факултета:

http://www.etf.bg.ac.rs/index.php?option=com_content&task=view&id=1843&Itemid=1

или уносом у ову табелу и повратним слањем e-mailа на:

graovac@etf.rs

Стевица Граовац
Продекан за медународну сарадњу