Navigacija

DAN ELEKTROTEHNIČKOG FAKULTETA

U subotu, 15. decembra 2012. godine u 11 časova u Svečanoj sali zgrade tehničkih fakulteta na prvom spratu održaće se proslava 64. godišnjice Elektrotehničkog fakulteta.

Pozivamo sve zaposlene, penzionere, poslovne partnere i prijatelje našeg Fakulteta da svojim prisustvom uveličaju Svečanu akademiju. Čestitamo najboljim studentima modula po godinama i pozivamo ih da zajedno sa najboljim diplomiranim studentima na modulima prisustvuju ovoj proslavi.

URUČENJE NAGRADA NAJBOLJIM STUDENTIMA

Dekan Elektrotehničkog fakulteta prof. dr Branko Kovačević uručiće nagrade najboljim studentima modula po godinama u četvrtak, 13.12.2012. godine u dekanatu (soba 94) u 10 časova. Pozivamo najbolje studente da prisustvuju ovoj svečanosti i srdačno im čestitamo.

Nagrade najboljim diplomiranim studentima biće uručene na Svečanoj akademiji u subotu, 15.12.2012. godine u 11 časova. S obzirom da će nagrade uručiti predstavnici kompanija donatora Fakulteta, mole se nagrađeni studenti, koji nisu u mogućnosti da lično prime nagradu, da zamole nekoga od članova uže porodice da to učini umesto njih.

URUČENJE JUBILARNIH NAGRADA ZAPOSLENIMA

Dekan Elektrotehničkog fakulteta prof. dr Branko Kovačević uručiće jubilarne nagrade zaposlenima koji su u proteklom periodu navršili 15, odnosno 30 godina neprekidnog rada na Fakultetu u četvrtak, 13.12.2012. godine u dekanatu (soba 94) u 10 časova. Pozivamo zaposlene da prisustvuju ovoj svečanosti i srdačno im čestitamo.

Nagrade kolegama koji su u protekloj godini otišli u zasluženu penziju biće uručene na Svečanoj akademiji u subotu, 15.12.2012. godine u 11 časova. Mole se nagrađene kolege da lično prime nagradu.