Навигација

ДАН ЕЛЕКТРОТЕХНИЧКОГ ФАКУЛТЕТА

У суботу, 15. децембра 2012. године у 11 часова у Свечаној сали зграде техничких факултета на првом спрату одржаће се прослава 64. годишњице Електротехничког факултета.

Позивамо све запослене, пензионере, пословне партнере и пријатеље нашег Факултета да својим присуством увеличају Свечану академију. Честитамо најбољим студентима модула по годинама и позивамо их да заједно са најбољим дипломираним студентима на модулима присуствују овој прослави.

УРУЧЕЊЕ НАГРАДА НАЈБОЉИМ СТУДЕНТИМА

Декан Електротехничког факултета проф. др Бранко Ковачевић уручиће награде најбољим студентима модула по годинама у четвртак, 13.12.2012. године у деканату (соба 94) у 10 часова. Позивамо најбоље студенте да присуствују овој свечаности и срдачно им честитамо.

Награде најбољим дипломираним студентима биће уручене на Свечаној академији у суботу, 15.12.2012. године у 11 часова. С обзиром да ће награде уручити представници компанија донатора Факултета, моле се награђени студенти, који нису у могућности да лично приме награду, да замоле некога од чланова уже породице да то учини уместо њих.

УРУЧЕЊЕ ЈУБИЛАРНИХ НАГРАДА ЗАПОСЛЕНИМА

Декан Електротехничког факултета проф. др Бранко Ковачевић уручиће јубиларне награде запосленима који су у протеклом периоду навршили 15, односно 30 година непрекидног рада на Факултету у четвртак, 13.12.2012. године у деканату (соба 94) у 10 часова. Позивамо запослене да присуствују овој свечаности и срдачно им честитамо.

Награде колегама који су у протеклој години отишли у заслужену пензију биће уручене на Свечаној академији у суботу, 15.12.2012. године у 11 часова. Моле се награђене колеге да лично приме награду.