Navigacija

Brand New Engineers – Od integrala do inženjera

„Brand New Engineers – Od integrala do inženjera!” jeste seminar namenjen studentima Elektrotehničkog fakulteta.

Od 12.11 do 7.12.2012. godine na Elektrotehničkom fakultetu i Računskom centru pri fakultetu.

Cilj seminara je da studenti putem stručnih predavanja i prezentacija saznaju na čemu trenutno rade njihovi profesori, asistenti, kolege i kompanije koje su uspešne u različitim oblastima poslovanja. Takođe, upoznavanje studenata sa tokom razvijanja tehnologija i trendova koji su aktuelni na tržištu.

Zašto posetiti predavanja?

  • Ukoliko si brucoš može da ti bude interesantno da posetiš predavanja kako bi sledeće godine doneo pravu odluku po pitanju izbora odeska, jer je ovo prava demonstracija onoga čime se možeš nakon studija baviti.
  • Ukoliko si kolega sa starijih godina, BNE može da ti bude inspiracija i podstrek da započneš rad na novim projektima, i da postigneš izvandredne rezultate i da time upotpuniš svoj CV kada završiš školovanje.

Statistika od prošle godine:

  • Seminar je trajao 5 dana i za to vreme više od 200 studenata je prisustvovalo predavanjima
  • 17 profesora i asistenata je prezentovalo svoje radove studentima
  • 2 pokrovitelja projekta je prepoznalo značaj seminara, a 5 godišnjih partnera je omogućilo realizaciju projekta
  • Preko 40 studenata volontera studentske organizacije Istek LK Beograd koji su sve to organizovali EESTEC – Udruženje studenata elektrotehnike Evrope

Istek lokalni komitet Beograd već treću godinu za redom organizuje seminar „Brand New Engineers”, pored toga već 12 godina organizuje međunarodne stručne radionice i razmene studenata, seminare i treninge za kolege, kojima značajno utiče na njihovo lično i profesionalno usavršavanje.