Навигација

Brand New Engineers – Од интеграла до инжењера

„Brand New Engineers – Од интеграла до инжењера!” јесте семинар намењен студентима Електротехничког факултета.

Од 12.11 до 7.12.2012. године на Електротехничком факултету и Рачунском центру при факултету.

Циљ семинара је да студенти путем стручних предавања и презентација сазнају на чему тренутно раде њихови професори, асистенти, колеге и компаније које су успешне у различитим областима пословања. Такође, упознавање студената са током развијања технологија и трендова који су актуелни на тржишту.

Зашто посетити предавања?

  • Уколико си бруцош може да ти буде интересантно да посетиш предавања како би следеће године донео праву одлуку по питању избора одеска, јер је ово права демонстрација онога чиме се можеш након студија бавити.
  • Уколико си колега са старијих година, BNE може да ти буде инспирација и подстрек да започнеш рад на новим пројектима, и да постигнеш извандредне резултате и да тиме употпуниш свој CV када завршиш школовање.

Статистика од прошле годинe:

  • Семинар је трајао 5 дана и за то време више од 200 студената је присуствовало предавањима
  • 17 професора и асистената је презентовало своје радове студентима
  • 2 покровитеља пројекта је препознало значај семинара, а 5 годишњих партнера је омогућило реализацију пројекта
  • Преко 40 студената волонтера студентске организације Истек ЛК Београд који су све то организовали EESTEC – Удружење студената електротехнике Европе

Истек локални комитет Београд већ трећу годину за редом организује семинар „Brand New Engineers”, поред тога већ 12 година организује међународне стручне радионице и размене студената, семинаре и тренинге за колеге, којима значајно утиче на њихово лично и професионално усавршавање.