Navigacija

Saznaj i TI šta je IT !

"IT forum" je projekat studentske organizacije AIESEC koji ima za cilj edukaciju studenata završnih godina o informacionim tehnologijama i predstavljanju trendova iz ove oblasti. Dinamično okruženje u sferi informacionih tehnologija zahteva brzo prilagođavanje savremenim trendovima kao i dosta praktičnog rada koji nije dostupan većini studenata na fakultetima.

Projekat će se odžati 06. i 07. Aprila, u realizaciji lokalne kancelarije Singidunum organizacije AIESEC i sastojaće se iz dvodnevne konferencije koja obuhvata predavanja i radionice o kompjuterskom inženjeringu i programiranju i "Case Study Challenge", takmičenje timova studenata sa različitih fakulteta u rešavanju studije slučaja zadatog od strane partnera projekta.

Postojaće konkretno jedna različite studije slučaja sa određenim temama u vezi sa mobilnim aplikacionim i operativnim sistemima. Ceo process "Study Case Challenge-a" trajaće mesec dana. Pored studenata u ovom projektu će učestvovati i praktikanti iz jedne od 110 zemalja u kojima AIESEC postoji.

Ovim projektom, studentima, čije su studije u vezi sa komjuterskim inženjeringom i programiranjem, predstavićemo mogućnosti koje IT kompanije pružaju, trendove iz pomenutih oblasti, kao i priliku da svoje znanje primene u praksi kroz rešavanje studija slučaja u saradnji sa kompanijama-partnerima projekta. Sva predavanja i radionice držaće stručnjaci iz oblasti kompjuterskog inženjeringa i programiranja.

Ovim putem pozivamo sve studente da dodju, okušaju svoje sposobnosti, razviju svoje veštine, kontakte, lidersko iskustvo i budu u koraku sa napredkom tehnologije.

AIESEC je međunarodna platforma koja omogućava mladim ljudma da otkriju i razviju sopstvene potencijale. Prisustvom na preko 2.100 univerziteta, u 110. zemalja sveta, sa preko 60.000 članova, AIESEC je prepoznat od strane Ujedinjenih Nacija kao najveća studentska organizacija na svetu.

Više informacija na sajtu : www.aiesec.org.rs/beograd-singidunum/