Навигација

Сазнај и ТИ шта је ИТ !

"ИТ форум" је пројекат студентске организације AIESEC који има за циљ едукацију студената завршних година о информационим технологијама и представљању трендова из ове области. Динамично окружење у сфери информационих технологија захтева брзо прилагођавање савременим трендовима као и доста практичног рада који није доступан већини студената на факултетима.

Пројекат ће се оџати 06. и 07. Априла, у реализацији локалне канцеларије Сингидунум организације AIESEC и састојаће се из дводневне конференције која обухвата предавања и радионице о компјутерском инжењерингу и програмирању и "Case Study Challenge", такмичење тимова студената са различитих факултета у решавању студије случаја задатог од стране партнера пројекта.

Постојаће конкретно једна различите студије случаја са одређеним темама у вези са мобилним апликационим и оперативним системима. Цео процесс "Study Case Challenge-а" трајаће месец дана. Поред студената у овом пројекту ће учествовати и практиканти из једне од 110 земаља у којима AIESEC постоји.

Овим пројектом, студентима, чије су студије у вези са комјутерским инжењерингом и програмирањем, представићемо могућности које ИТ компаније пружају, трендове из поменутих области, као и прилику да своје знање примене у пракси кроз решавање студија случаја у сарадњи са компанијама-партнерима пројекта. Сва предавања и радионице држаће стручњаци из области компјутерског инжењеринга и програмирања.

Овим путем позивамо све студенте да додју, окушају своје способности, развију своје вештине, контакте, лидерско искуство и буду у кораку са напредком технологије.

AIESEC је међународна платформа која омогућава младим људма да открију и развију сопствене потенцијале. Присуством на преко 2.100 универзитета, у 110. земаља света, са преко 60.000 чланова, AIESEC је препознат од стране Уједињених Нација као највећа студентска организација на свету.

Више информација на сајту : www.aiesec.org.rs/beograd-singidunum/