Navigacija

Izbori za studentske predstavnike Elektrotehničkog fakulteta

Na osnovu svojih ovlašćenja i preporuka dobijenih iz rektorata Univerziteta u Beogradau. Studentski parlament Elektrotehničkog fakulteta doneo je odluku o raspisivanju Izbora za Studentski parlament i studenta prodekana Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu i delegate u Studentskom parlamentu Univerziteta u Beogradu za školsku 2012/2013. godinu.

Izbori će biti održani 16. maja 2012. godine od 8 do 20 časova.

O uslovima konkursa i detaljima konkursa pogledajte odluku.

Kandidature se predaju Konkursnoj komisiji. Termin predaje se dogovara sa studentom prodekanom putem zvanične e-pošte: studentprodekan@etf.rs, a najkasnije do četvrtka 26. aprila 2012. u 14 časova. Obrasci za sakupljanje potpisa sadrže: ime i prezime, broj indeksa i svojeručni potpis studenta. Konkursnu komisiju čine: Milana Milošević, Stefan Dimitrijević i Nebojša Mrmak.

Konkursna komisija će objaviti preliminarni spisak kandidata najkasnije do četvrtka 26. aprila 2012. godine u 16 časova. Konkursnoj komisiji moguće je uložiti žalbu na preliminarni spisak najkasnije do petka 27. aprila u 16 časova. Konkursna komisija će na žalbe odgovoriti i objaviti konačan spisak kandidata najkasnije do petka 27. aprila u 20 časova.

U Beogradu, 18. aprila 2012.