Навигација

Избори за студентске представнике Електротехничког факултета

На основу својих овлашћења и препорука добијених из ректората Универзитета у Београдау. Студентски парламент Електротехничког факултета донео је одлуку о расписивању Избора за Студентски парламент и студента продекана Електротехничког факултета у Београду и делегате у Студентском парламенту Универзитета у Београду за школску 2012/2013. годину.

Избори ће бити одржани 16. маја 2012. године од 8 до 20 часова.

О условима конкурса и детаљима конкурса погледајте одлуку.

Кандидатуре се предају Конкурсној комисији. Термин предаје се договара са студентом продеканом путем званичне е-поште: studentprodekan@etf.rs, а најкасније до четвртка 26. априла 2012. у 14 часова. Обрасци за сакупљање потписа садрже: име и презиме, број индекса и својеручни потпис студента. Конкурсну комисију чине: Милана Милошевић, Стефан Димитријевић и Небојша Мрмак.

Конкурсна комисија ће објавити прелиминарни списак кандидата најкасније до четвртка 26. априла 2012. године у 16 часова. Конкурсној комисији могуће је уложити жалбу на прелиминарни списак најкасније до петка 27. априла у 16 часова. Конкурсна комисија ће на жалбе одговорити и објавити коначан списак кандидата најкасније до петка 27. априла у 20 часова.

У Београду, 18. априла 2012.