Navigacija

Holcim Talent Pool

Gradite svoju budućnost!

Najbolje studente očekuju stipendije, prakse i ponude za posao.

Tokom 2008. godine pokrenuli smo Talent pool projekat čiji je cilj privlačenje najboljih studenata i, što je najvažnije, otkrivanje i razvijanje budućih lidera. Tražimo studente, mlade talente, koje ocenjujemo na osnovu njihovog kvaliteta i mogućnosti uklapanja u našu kompaniju. U okviru ovog projekta izabranim studentima nudimo ozbiljan pristup prepoznavanju i razvijanju vaših sposobnosti.

Tribina

Dođite na interaktivnu tribinu, i saznajte više o Holcim Talent Pool projektu. Tribina će se održati 11. aprila u 12 časova, na Mašinskom fakultetu u sali 513. Budite među najboljima!

Koga tražimo?

Za ovogodišnji projekat tražimo najbolje studente završnih godina tehničkih fakulteta. Potrebni su nam mladi talenti sa potencijalom da postanu budući lideri. Želimo da vam poverimo različite poslove i odgovornosti koji će obogatiti početak vaše karijere.

O Holcimu

Holcim (Srbija) d.o.o. je od 2002. godine deo švajcarskog koncerna Holcim, jednog od najvećih svetskih proizvođača cementa i agregata (drobljenog kamena, šljunka i peska), kao i gotovih betona i asfalta, koji posluje u oko 70 zemalja na svim kontinentima.

Cementara Holcim smeštena je u centralnoj Srbiji, u selu Popovac, blizu Paraćina. Kompanija Holcim (Srbija) d.o.o. je 2006. godine proširila poslovanje i na tržište betona, otvaranjem fabrike betona Beograd - Istok u Krnjači, a osim u proizvodnji cementa i betona, prisutni smo i na tržištu agregata od 2009. godine sa kompanijom Holcim Agregati ad.

Naša vizija je da postavimo temelje za buduće generacije.

Naša misija je da budemo najpoštovanija i najatraktivnija kompanija u cementnoj industriji, stalno stvarajući optimalne vrednosti za sve interesne grupe.

Saznajte više o Talent Pool projektu na našoj Facebook stranici: www.facebook.com/HolcimSrbija

Pratite nas na Twitter -u: www.twitter.com/HolcimSrbija

Prijavite se za Talent Pool, ostavite CV na našoj Internet stranici: http://www.holcim.rs