Навигација

Холцим Talent Pool

Градите своју будућност!

Најбоље студенте очекују стипендије, праксе и понуде за посао.

Током 2008. године покренули смо Talent pool пројекат чији је циљ привлачење најбољих студената и, што је најважније, откривање и развијање будућих лидера. Тражимо студенте, младе таленте, које оцењујемо на основу њиховог квалитета и могућности уклапања у нашу компанију. У оквиру овог пројекта изабраним студентима нудимо озбиљан приступ препознавању и развијању ваших способности.

Трибина

Дођите на интерактивну трибину, и сазнајте више о Holcim Talent Pool пројекту. Трибина ће се одржати 11. априла у 12 часова, на Машинском факултету у сали 513. Будите међу најбољима!

Кога тражимо?

За овогодишњи пројекат тражимо најбоље студенте завршних година техничких факултета. Потребни су нам млади таленти са потенцијалом да постану будући лидери. Желимо да вам поверимо различите послове и одговорности који ће обогатити почетак ваше каријере.

О Холциму

Холцим (Србија) д.о.о. је од 2002. године део швајцарског концерна Холцим, једног од највећих светских произвођача цемента и агрегата (дробљеног камена, шљунка и песка), као и готових бетона и асфалта, који послује у око 70 земаља на свим континентима.

Цементара Холцим смештена је у централној Србији, у селу Поповац, близу Параћина. Компанија Холцим (Србија) д.о.о. је 2006. године проширила пословање и на тржиште бетона, отварањем фабрике бетона Београд - Исток у Крњачи, а осим у производњи цемента и бетона, присутни смо и на тржишту агрегата од 2009. године са компанијом Холцим Агрегати ад.

Наша визија је да поставимо темеље за будуће генерације.

Наша мисија је да будемо најпоштованија и најатрактивнија компанија у цементној индустрији, стално стварајући оптималне вредности за све интересне групе.

Сазнајте више о Talent Pool пројекту на нашој Facebook страници: www.facebook.com/HolcimSrbija

Пратите нас на Twitter -у: www.twitter.com/HolcimSrbija

Пријавите се за Talent Pool, оставите CV на нашој Интернет страници: http://www.holcim.rs