Navigacija

Prezentacija kompanije ABS Minel

Pozivamo studente Elektrotehničkog fakulteta na prezentaciju kompanije ABS Minel u petak 27. maja od 12 časova koja će se održati u učionici 61.

Inženjeri ABS Minela, nekada studenti Elektrotehničkog fakulteta, predstaviće vam delatnost kompanije, mogućnost za stručno usavršavanje ili pomoć mentora pri izradi master rada. Saznaćete kako možete da se zaposlite u vodećoj kompaniji za proizvodnju elektroenergetske opreme i postanete deo tima uspešnih od preko 200 inženjera.

Članice ABS Minela više od 50 godina razvijaju, proizvode i isporučuju najsloženiju elektrotehničku opremu u koje spadaju merni, distributivni i energetski transformatori, rasklopna oprema i postrojenja, trafo stanice, i predlažu kompleksna industrijska rešenja za elektroenergetiku.

Na teritoriji Srbije posluje sedam članica: ABS Minel Trafo, ABS Minel Transformatori, ABS Minel Elektrooprema, ABS Minel Fepo, ABS Minel Kontaktne mreže, ABS Minel Elektrogradnja i ABS Minel Inženjering. Odaberite u kojoj članici baš Vi želite da napravite prve inženjerske korake.