Навигација

Презентација компаније АБС Минел

Pозивамо студенте Електротехничког факултета на презентацију компаније АБС Минел у петак 27. маја од 12 часова која ће се одржати у учионици 61.

Инжењери АБС Минела, некада студенти Електротехничког факултета, представиће вам делатност компаније, могућност за стручно усавршавање или помоћ ментора при изради мастер рада. Сазнаћете како можете да се запослите у водећој компанији за производњу електроенергетске опреме и постанете део тима успешних од преко 200 инжењера.

Чланице АБС Минела више од 50 година развијају, производе и испоручују најсложенију електротехничку опрему у које спадају мерни, дистрибутивни и енергетски трансформатори, расклопна опрема и постројења, трафо станице, и предлажу комплексна индустријска решења за електроенергетику.

На територији Србије послује седам чланица: АБС Минел Трафо, АБС Минел Трансформатори, АБС Минел Електроопрема, АБС Минел Фепо, АБС Минел Контактне мреже, АБС Минел Електроградња и АБС Минел Инжењеринг. Одаберите у којој чланици баш Ви желите да направите прве инжењерске кораке.