Navigacija

Kurs funkcionalnog programiranja za studente ETF-a

Drage koleginice i kolege,

Obaveštavamo Vas da od ovog semestra Microsoft akademski programi u saradnji sa Elektrotehničkim fakultetom u Beogradu organizuju kurs funkcionalnog programiranja za studente ETF-a. Ovaj kurs namenjen je prevashodno studentima završnih godina odseka za računarsku tehniku i informatiku i odseka za softversko inženjerstvo, kojima će od strane fakulteta biti priznat i kao obavezna stručna praksa. Takođe, polaznici ovog kursa dobiće i sertifikat od Microsoft IT akademije. Nije na odmet naglasiti ni da je kurs potpuno besplatan.

Tokom devet nedelja, koliko će kurs trajati, polaznici će kroz teorijske osnove i primere na računarima moći da se upoznaju sa osnovama funkcionalnog programiranja, prevashodno u F#-u, ali i u C#-u, korišćenjem .NET tehnologija. Kratak sadržaj kursa nalazi se u prilogu. Nastava će biti održavana sredom od 18:00 do 20:00, počevši od 9.3.2011, u sali 25 paviljona Rašović Elektrotehničkog fakulteta.

Kurs će voditi Srđan Božović, sertifikovani Microsoft trener i MVP (Most Valuable Professional). Više o predavaču možete pronaći na njegovom MVP profilu.

Broj polaznika je ograničen, pa je neophodno prijavljivanje popunjavanjem elektronskog formulara, koji možete pronaći ovde. Prijave su otvorene do ponedeljka, 7. marta 2011. do 23:59. Svim prijavljenima će 8.3.2011, na e-mail adresu koju navedu u prijavi, biti poslato obeveštenje o ishodu njihove prijave. Pri odlučivanju će prednost biti data studentima 4. godine odseka za računarsku tehniku i informatiku i odseka za softversko inženjerstvo, koji nemaju ostvarenu stručnu praksu.

Program kursa

Srdačan pozdrav,
Microsoft Akademski programi

msacademic.rs.png