Навигација

Курс функционалног програмирања за студенте ЕТФ-а

Драге колегинице и колеге,

Обавештавамо Вас да од овог семестра Microsoft академски програми у сарадњи са Електротехничким факултетом у Београду организују курс функционалног програмирања за студенте ЕТФ-а. Овај курс намењен је превасходно студентима завршних година одсека за рачунарску технику и информатику и одсека за софтверско инжењерство, којима ће од стране факултета бити признат и као обавезна стручна пракса. Такође, полазници овог курса добиће и сертификат од Microsoft IT академије. Није на одмет нагласити ни да је курс потпуно бесплатан.

Током девет недеља, колико ће курс трајати, полазници ће кроз теоријске основе и примере на рачунарима моћи да се упознају са основама функционалног програмирања, превасходно у F#-у, али и у C#-у, коришћењем .NET технологија. Кратак садржај курса налази се у прилогу. Настава ће бити одржавана средом од 18:00 до 20:00, почевши од 9.3.2011, у сали 25 павиљона Рашовић Електротехничког факултета.

Курс ће водити Срђан Божовић, сертификовани Microsoft тренер и MVP (Most Valuable Professional). Више о предавачу можете пронаћи на његовом MVP профилу.

Број полазника је ограничен, па је неопходно пријављивање попуњавањем електронског формулара, који можете пронаћи овде. Пријаве су отворене до понедељка, 7. марта 2011. до 23:59. Свим пријављенима ће 8.3.2011, на е-маил адресу коју наведу у пријави, бити послато обевештење о исходу њихове пријаве. При одлучивању ће предност бити дата студентима 4. године одсека за рачунарску технику и информатику и одсека за софтверско инжењерство, који немају остварену стручну праксу.

Програм курса

Срдачан поздрав,
Microsoft Академски програми

msacademic.rs.png