Navigacija

Obaveštenje o upisu na doktorske studije

Upis prijavljenih kandidata na doktorske studije za školsku 2010/11.godinu obaviće se u periodu od srede, 15.XII do srede, 22.XII.2010.godine, u terminu od 14 do 17 časova, u Studentskom odseku.

Da bi se kandidat upisao potrebno je da ispunjava uslove konkursa, ima mišljenje o upisu Rukovodioca prijavljenog modula i ima saglasnost mentora za budući istraživački rad tokom doktorskih studija.
Lista kandidata za upis, koja je formirana na osnovu ukupnog broja bodova prema Pravilniku o doktorskim studijama, objavljena je na tabli br.26. Kako je na konkurs prijavljeno više kandidata od odobrenog broja, u najavljenom terminu upisaće se prvih 60 kandidata koji ispunjavaju uslov. Ostali kandidati upisivaće se posle 22.12. na eventualno preostala slobodna mesta, po obaveštenju o drugom krugu upisa na doktorske studije.
Vlada Republike Srbije je odobrila 17 mesta za studente prve godine doktorskih studija koji će se finansirati iz budžeta. Odluka o tome koji će se studenti finansirati iz budžeta biće naknadno doneta, o čemu će biti dodatno obaveštenje.

Za upis je potrebno:

  • indeks se dobija pri upisu
  • 2 prijavna lista (obrazac ŠV 20)
  • 2 fotografije veličine 4,5h3,5
  • overene fotokopije dokumenata (diplome o završenim osnovnim i diplomskim studijama, uverenja o položenim ispitima sa prethodnih nivoa studija, izvod iz matične knjige rođenih), ukoliko overene fotokopije dokumenata nisu predate prilikom prijave
  • fotokopija lične karte
  • priznanice o
    • uplaćenoj školarini (školarina za godinu iznosi 196.000 dinara i može se platiti u četiri jednake rate po 49.000 dinara)
    • uplati sa naznakom „za Univerzitet“ na dve priznanice, jedna na 1.500 dinara i druga na 100 dinara.

Sve uplate idu na žiro račun Elektrotehničkog fakulteta broj 840-1438666-48, model 97, poziv na broj 62400.

Prilikom upisa obavezno je priložiti saglasnost Mentora i Plan studija za prvu godinu studija (preuzeti i popuniti formulare).

Rang lista kandidata