Навигација

Обавештење о упису на докторске студије

Упис пријављених кандидата на докторске студије за школску 2010/11.годину обавиће се у периоду од среде, 15.XII до среде, 22.XII.2010.године, у термину од 14 до 17 часова, у Студентском одсеку.

Да би се кандидат уписао потребно је да испуњава услове конкурса, има мишљење о упису Руководиоца пријављеног модула и има сагласност ментора за будући истраживачки рад током докторских студија.
Листа кандидата за упис, која је формирана на основу укупног броја бодова према Правилнику о докторским студијама, објављена је на табли бр.26. Како је на конкурс пријављено више кандидата од одобреног броја, у најављеном термину уписаће се првих 60 кандидата који испуњавају услов. Остали кандидати уписиваће се после 22.12. на евентуално преостала слободна места, по обавештењу о другом кругу уписа на докторске студије.
Влада Републике Србије је одобрила 17 места за студенте прве године докторских студија који ће се финансирати из буџета. Одлука о томе који ће се студенти финансирати из буџета биће накнадно донета, о чему ће бити додатно обавештење.

За упис је потребно:

  • индекс се добија при упису
  • 2 пријавна листа (образац ШВ 20)
  • 2 фотографије величине 4,5х3,5
  • оверене фотокопије докумената (дипломе о завршеним основним и дипломским студијама, уверења о положеним испитима са претходних нивоа студија, извод из матичне књиге рођених), уколико оверене фотокопије докумената нису предате приликом пријаве
  • фотокопија личне карте
  • признанице о
    • уплаћеној школарини (школарина за годину износи 196.000 динара и може се платити у четири једнаке рате по 49.000 динара)
    • уплати са назнаком „за Универзитет“ на две признанице, једна на 1.500 динара и друга на 100 динара.

Све уплате иду на жиро рачун Електротехничког факултета број 840-1438666-48, модел 97, позив на број 62400.

Приликом уписа обавезно је приложити сагласност Ментора и План студија за прву годину студија (преузети и попунити формуларе).

Ранг листа кандидата