Navigacija

50. godina Elektrijade

Imamo veliku čast i zadovoljstvo da pozovemo sve profesore, asistente i zaposlene na fakultetu, kao i sadašnje i bivše studente, da prisustvujete proslavi povodom obeležavanja jubileja - pola veka neprekidnog trajanja Međunarodnih susreta studenata elektrotehnike „Elektrijade“.

Prvi Susreti studenata elektrotehnike su održani 1960. godine u Beogradu. Tada se nije ni očekivalo da bi taj događaj mogao da doživi i svoju 50. godišnjicu. Danas je Elektrijada manifestacija koja svake godine okuplja oko 2000 studenata sa preko 20 fakulteta iz različitih zemalja.

U znak sećanja na održavanje prve Elektrijade, u Beogradu će 9. aprila 2010. biti održan skup predstavnika svih fakulteta koji aktivno učestvuju na Elektrijadi. Tom prilikom će biti održana i svečana akademija kojoj će prisustvovati predstavnici fakulteta, nekadašnji organizatori i učesnici, pokrovitelji i prijatelji manifestacije, profesori i studenti.

Bila bi nam velika čast i zadovoljstvo da svojim prisustvom uveličate ovu proslavu i prisustvujete svečanom programu koji će biti održan na Elektrotehničkom fakultetu – Svečana sala (I sprat), u petak, 9. aprila 2010. godine, sa početkom u 19:30 časova. Nakon oficijelnog dela programa uslediće koktel za sve goste.

Organizacioni odbor proslave jubileja 50 godina Elektrijade