Навигација

50. година Електријаде

Имамо велику част и задовољство да позовемо све професоре, асистенте и запослене на факултету, као и садашње и бивше студенте, да присуствујете прослави поводом обележавања јубилеја - пола века непрекидног трајања Међународних сусрета студената електротехнике „Електријаде“.

Први Сусрети студената електротехнике су одржани 1960. године у Београду. Тада се није ни очекивало да би тај догађај могао да доживи и своју 50. годишњицу. Данас је Електријада манифестација која сваке године окупља око 2000 студената са преко 20 факултета из различитих земаља.

У знак сећања на одржавање прве Електријаде, у Београду ће 9. априла 2010. бити одржан скуп представника свих факултета који активно учествују на Електријади. Том приликом ће бити одржана и свечана академија којој ће присуствовати представници факултета, некадашњи организатори и учесници, покровитељи и пријатељи манифестације, професори и студенти.

Била би нам велика част и задовољство да својим присуством увеличате ову прославу и присуствујете свечаном програму који ће бити одржан на Електротехничком факултету – Свечана сала (И спрат), у петак, 9. априла 2010. године, са почетком у 19:30 часова. Након официјелног дела програма уследиће коктел за све госте.

Организациони одбор прославе јубилеја 50 година Електријаде