Navigacija

Paketi usluga "Telekom Srbija" a.d. Beograd

Preduzeće za telekomunikacije „Telekom Srbija“ a.d. Beograd je pripremilo za sve zaposlene viših i visokoškolskih ustanova, kao i za sve studente, nekoliko novih atraktivnih paketa usluga. Nadamo se da će novi paketi dodatno pomoći, pre svega, u daljem unapređivanju obrazovanja kao i međusobne komunikacije kako svih zaposlenih tako i studenata.

Planirani početak kampanje bi bio 10.mart 2010. godine a podrazumevao bi sledeće:

  1. Prve tri mesečne pretplate za 1 dinar za uslugu pristupa Internetu preko Open ADSL-a. Korinisci imaju na raspolaganju paket Click 4 (4 Mb/s – dolaznog saobraćaja ) a plaćaju cenu paketa Click 1 (1208 dinara bez PDV-a) za vreme trajanja ugovorne obaveze. Ugovorna obaveza je 12 meseci – studentski paket.

  2. Prva mesečna pretplate za 1 dinar za uslugu pristupa Internetu preko Open ADSL-a. Korinisci imaju na raspolaganju paket Click 4 (4 Mb/s – dolaznog saobraćaja ) a plaćaju cenu paketa Click 1 (1208 dinara bez PDV-a) za vreme trajanja ugovorne obaveze. Ugovorna obaveza je 12 meseci – paket za zaposlene u višim i visokoškolskim ustanovama.

  3. Paket Fiksni-Mobilni. Korisnik ima pravo da izabere broj mobilnog telefona koji je isti kao i broj fiksnog telefona šodno raspoloživoj numeraciji za jedan od prefiksa 064,065 i 066, a zavisno od formata samog fiksnog broja (šestocifreni i sedmocifreni). Za izabrani odgovarajući tarifni paket korisnik ostvaruje pravo na popust od 50% na mesečnu pretplatu od 12 meseci za vreme trajanja ugovorne obaveze od 24 meseca. Ukoliko broj nije raspoloživ u numeraciji mobilne telefonije korisnik ima pravo da izabere bilo koji drugi broj po želji ili da iskoristi već postojeći prepaid broj. Međusobni saobraćaj fisknog i mobilnog telefona se ne tarifira (0 dinara/min) a jedino se naplaćuje uspostava veze 2,9 din bez PDV-a.* Navedena povoljnost važi i posle isteka ugovorne obaveze. Korisnik može vezati svoj izabrani broj iz mobilnog paketa za bilo koji fiksni broj za koji ima saglasnost vlasnika broja (ukoliko je podstanar).

    Pored ovoga korisnik dobija, po ceni od samo 1 dinar, mobilni telefonski aparat. U ponudi su 4 mobilna telefona različitih cenovnih kategorija zavisno od izabranog paketa u ponudi - paket važi i za studente i za zaposlene.

    *- ovu funkcionalnost međusobne komunikacije za 0 dinara, na žalost, jedan manji broj korisnika ne može da ostvari ukoliko je na centrali starijeg tehnološkog rešenja. Ostale povoljnosti važe.

  4. Studentski 3G Net paket – modem po ceni od samo 1 dinar i prve tri mesečne pretplate za 1 dinar za ugovornu obavezu od 24 meseci ili modem po ceni od samo 1 dinar i prva mesečna pretplata za 1 dinar uz ugovornu obavezu od 12 meseci. – studentski paket.

  5. Surf 3G Net paket – modem po ceni od samo 1 dinar i prve tri mesečne pretplate za 1 dinar za ugovornu obavezu od 24 meseci ili modem po ceni od samo 1 dinar i prva mesečna pretplata za 1 dinar uz ugovornu obavezu od 12 meseci - paket za zaposlene u višim i visokoškolskim ustanovama.

U tom cilju smo planirali štampanje reklamnog materijala i objavljivanje u medijima ove posebne ponude. Ukoliko ste zainteresovani za objavu ove ponude na Vašim web stranicama, budite slobodni da nas kontaktirate povratnim mail-om na adrese u CC.

Za sve dodatne informacije možete posetiti našu web stranicu: www.telekomcentar.com ili www.telekom.rs

Napomena: Prilikom ostvarivanja prava na paket potrebno je doneti indeks na uvid i potvrdu sa fakulteta (ne stariju od 6 meseci) a što se tiče zaposlenih potvrdu o zaposlenju u višoj ili visokoškolskoj ustanovi.