Навигација

Пакети услуга "Телеком Србија" а.д. Београд

Предузеће за телекомуникације „Телеком Србија“ а.д. Београд је припремило за све запослене виших и високошколских установа, као и за све студенте, неколико нових атрактивних пакета услуга. Надамо се да ће нови пакети додатно помоћи, пре свега, у даљем унапређивању образовања као и међусобне комуникације како свих запослених тако и студената.

Планирани почетак кампање би био 10.март 2010. године а подразумевао би следеће:

  1. Прве три месечне претплате за 1 динар за услугу приступа Интернету преко Опен АДСЛ-а. Коринисци имају на располагању пакет Click 4 (4 Мб/с – долазног саобраћаја ) а плаћају цену пакета Click 1 (1208 динара без ПДВ-а) за време трајања уговорне обавезе. Уговорна обавеза је 12 месеци – студентски пакет.

  2. Прва месечна претплате за 1 динар за услугу приступа Интернету преко Опен АДСЛ-а. Коринисци имају на располагању пакет Click 4 (4 Мб/с – долазног саобраћаја ) а плаћају цену пакета Click 1 (1208 динара без ПДВ-а) за време трајања уговорне обавезе. Уговорна обавеза је 12 месеци – пакет за запослене у вишим и високошколским установама.

  3. Пакет Фиксни-Мобилни. Корисник има право да изабере број мобилног телефона који је исти као и број фиксног телефона шодно расположивој нумерацији за један од префикса 064,065 и 066, а зависно од формата самог фиксног броја (шестоцифрени и седмоцифрени). За изабрани одговарајући тарифни пакет корисник остварује право на попуст од 50% на месечну претплату од 12 месеци за време трајања уговорне обавезе од 24 месеца. Уколико број није расположив у нумерацији мобилне телефоније корисник има право да изабере било који други број по жељи или да искористи већ постојећи препаид број. Међусобни саобраћај фискног и мобилног телефона се не тарифира (0 динара/мин) а једино се наплаћује успостава везе 2,9 дин без ПДВ-а.* Наведена повољност важи и после истека уговорне обавезе. Корисник може везати свој изабрани број из мобилног пакета за било који фиксни број за који има сагласност власника броја (уколико је подстанар).

    Поред овога корисник добија, по цени од само 1 динар, мобилни телефонски апарат. У понуди су 4 мобилна телефона различитих ценовних категорија зависно од изабраног пакета у понуди - пакет важи и за студенте и за запослене.

    *- ову функционалност међусобне комуникације за 0 динара, на жалост, један мањи број корисника не може да оствари уколико је на централи старијег технолошког решења. Остале повољности важе.

  4. Студентски 3Г Нет пакет – модем по цени од само 1 динар и прве три месечне претплате за 1 динар за уговорну обавезу од 24 месеци или модем по цени од само 1 динар и прва месечна претплата за 1 динар уз уговорну обавезу од 12 месеци. – студентски пакет.

  5. Сурф 3Г Нет пакет – модем по цени од само 1 динар и прве три месечне претплате за 1 динар за уговорну обавезу од 24 месеци или модем по цени од само 1 динар и прва месечна претплата за 1 динар уз уговорну обавезу од 12 месеци - пакет за запослене у вишим и високошколским установама.

У том циљу смо планирали штампање рекламног материјала и објављивање у медијима ове посебне понуде. Уколико сте заинтересовани за објаву ове понуде на Вашим wеб страницама, будите слободни да нас контактирате повратним маил-ом на адресе у CC.

За све додатне информације можете посетити нашу wеб страницу: www.telekomcentar.com или www.telekom.rs

Напомена: Приликом остваривања права на пакет потребно је донети индекс на увид и потврду са факултета (не старију од 6 месеци) а што се тиче запослених потврду о запослењу у вишој или високошколској установи.