Navigacija

Upis na prvu godinu diplomskih akademskih studija – master

Upis kandidata na Diplomske akademske – master studije za školsku 2009/10. godinu obaviće se u periodu od 27. do 30. oktobra 2009.godine, u terminu od 14 do 16 časova u Studentskom odseku Elektrotehničkog fakulteta. Upis je za prijavljene kandidate koji su završili Elektrotehnički fakultet u Beogradu, a upis kandidata koji su završili neki drugi fakultet obaviće se komisijski, o čemu će biti naknadno obavešteni.

Pored overenih fotokopija dokumenata (uverenja o diplomiranju, uverenja o položenim ispitima, izvod iz matične knjige rođenih, kopija lične karte) koje su predali prilikom prijave,
za upis je potrebno:

  • dva popunjena prijavna lista (obrazac ŠV-20)
  • dve fotografije formata 3,5h4,5 cm
  • priznanica o uplaćenoj nadoknadi za Univerzitet u visini od 80 dinara na žiro račun Univerziteta broj 840-1835666-14, svrha uplate „za Univerzitet“
    Indeks se dobija pri upisu.

Po obavljenom upisu i dobijenom novom indeksu studenti MORAJU otvoriti svoj nalog i uzeti lozinku u Računskom centru ETF-a. Studenti treba da prijave izborne predmete (5 predmeta), na osnovu pravila „3 (grupa A) + 2 (grupa B)“. Dva predemeta iz grupe B mogu se zameniti sa predmetima drugog modula, a jedan predmet iz grupe B može se zameniti sa dva predmeta iz grupe opšteobrazovnih predmeta.

Prijava izbornih predmeta je preko računara, u periodu od 27. oktobra do 4. novembra.

Da bi se predmet držao treba da bude prijavljeno 5 studenata. Studenti koji su izabrali predmet gde je prijavljeno manje studenata, obavezni su da 5. novembra 2009. godine, prijave predmete ponovo.

Ako studenti žele da izaberu predmet sa drugog modula treba da napišu molbu i predaju je u Studentskom odseku do 6. novembra 2009. godine.