Навигација

Упис на прву годину дипломских академских студија – мастер

Упис кандидата на Дипломске академске – мастер студије за школску 2009/10. годину обавиће се у периоду од 27. до 30. октобра 2009.године, у термину од 14 до 16 часова у Студентском одсеку Електротехничког факултета. Упис је за пријављене кандидате који су завршили Електротехнички факултет у Београду, а упис кандидата који су завршили неки други факултет обавиће се комисијски, о чему ће бити накнадно обавештени.

Поред оверених фотокопија докумената (уверења о дипломирању, уверења о положеним испитима, извод из матичне књиге рођених, копија личне карте) које су предали приликом пријаве,
за упис је потребно:

  • два попуњена пријавна листа (образац ШВ-20)
  • две фотографије формата 3,5х4,5 cm
  • признаница о уплаћеној надокнади за Универзитет у висини од 80 динара на жиро рачун Универзитета број 840-1835666-14, сврха уплате „за Универзитет“
    Индекс се добија при упису.

По обављеном упису и добијеном новом индексу студенти МОРАЈУ отворити свој налог и узети лозинку у Рачунском центру ЕТФ-а. Студенти треба да пријаве изборне предмете (5 предмета), на основу правила „3 (група А) + 2 (група Б)“. Два предемета из групе Б могу се заменити са предметима другог модула, а један предмет из групе Б може се заменити са два предмета из групе општеобразовних предмета.

Пријава изборних предмета је преко рачунара, у периоду од 27. октобра до 4. новембра.

Да би се предмет држао треба да буде пријављено 5 студената. Студенти који су изабрали предмет где је пријављено мање студената, обавезни су дa 5. новембра 2009. године, пријаве предмете поново.

Ако студенти желе да изаберу предмет са другог модула треба да напишу молбу и предају је у Студентском одсеку до 6. новембра 2009. године.