Navigacija

CISCO Networking akademija organizuje novi CCNA Exploration kurs

CISCO Networking akademija na Elektrotehničkom fakultetu u Beogradu organizuje CCNA Exploration kurs za nove grupe.

Početak CCNA Exploration kursa, za nove grupe polaznika planiran je za ponedeljak 16.11.2009. godine. U zavisnosti od broja prijavljenih polaznika zavisiće i broj grupa koje će biti formirane. Kurs CCNA Exploration se sastoji od 4 semestra:(1) Network Fundamentals, (2) Routing Protocols and Concepts, (3) LAN Switching and Wireless i (4) Accesing the WAN. Završetak kompletnog kursa predviđen je za 30.06.2010. godine.

Ukupna cena jednog CCNA semestra iznosi 25.000 dinara. Studenti svih vrsta studija Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu dobijaju poseban popust, ukupna cena jednog CCNA semestra za njih je 15.000 dinara. Popust predviđen za studente Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu nije moguće ostvariti u večernjim grupama. Organizatori zadržavaju pravo promene cena u slučaju značajnijih promena na tržištu.

Za sve kandidate koji uspešno završe kompletan kurs biće organizovano jedno besplatno polaganje za CCNA sertifikat u Pearson VUE testing centru Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu u periodu 01-21.07.2010.

Prijavljivanje treba da se obavi popunjavanjem prijave preko web sajta (http://ec.etf.bg.ac.rs/?p=prijava), što će biti aktivirano u sredu 28.10.2009. u 9 časova. Sastanak prijavljenih polaznika održaće se u četvrtak 12.11.2009. u 18 časova u Cisco učionici, koja se nalazi na spratu Računskog centra Elektrotehničkog fakulteta u paviljonu. Na sastanku će biti formirane grupe i dogovoreni tačni termini za održavanje časova. Rangiranje kandidata za popunjavanje mesta u grupama zavisiće od redosleda pristiglih prijava, od pola kandidata (minimalan broj kandidata ženskog pola je 30% zbog propozicija CNAP - Cisco Networking Academy Program) i od broja kandidata koji ostvaruju popust (maksimalan broj kandidata sa popustom je 30%). Posebna procedura postoji za kandidate koje šalju kompanije (ovi kandidati treba da se jave najkasnije do srede 11.11.2009. na e-mail adresu ili kontakt telefon).

Dodatne informacije mogu se na zahtev dobiti e-mailom (cisco.akademija@etf.bg.ac.rs) ili telefonom na brojeve 011-3218435 i 065-3218435.

Srdačan pozdrav!!!

Tim Cisco Networking akademije