Navigacija

Dodatni ispitni rok (Oktobar 2)

O D L U K A

U dodatnom ispitnom roku (Oktobar 2) po jedan ispit mogu da prijave sledeće kategorije studenata upisanih u prvu godinu studijskog programa počev od školske 2006/2007, odnosno po novom Zakonu:

  1. Studenti kojima nedostaje jedan ispit iz upisane godine studijskog programa da bi ostvarili svih 60 ESPB (na ovaj način studenti imaju mogućnost da upišu narednu godinu bez prenošenja ESPB iz prethodne godine studijskog programa).
  2. Studenti kojima nedostaje jedan ispit da bi u školskoj 2008/2009. godini ostvarili najmanje 48 ESPB (na ovaj način studenti mogu ostvariti uslov da u školskoj 2009/2010. studiraju u statusu studenta koji se finansira iz budžeta)
  3. Studenti koji nemaju zaostale ispite iz prethodne godine, a kojima nedostaje jedan ispit iz studijskog programa upisane godine da bi ostvarili 37 ESPB (na ovaj način studenti mogu ostvariti uslov da upišu narednu – višu godinu studijskog programa).
  4. Studenti koji su ostvarili najmanje 37 ESPB iz upisane godine studijskog programa, a imaju samo jedan nepoložen ispit iz prethodne godine studijskog programa (na ovaj način studenti ostvaruju uslov da imaju položene sve ispite prethodne godine i upišu narednu – višu godinu studijskog programa).

U dodatnom ispitnom roku (Oktobar 2) po jedan ispit mogu da prijave sledeće kategorije studenata upisanih u prvu godinu studijskog programa pre školske 2006/2007, odnosno po starom Zakonu:

  1. Studenti druge godine koji su polaganjem ispita iz druge godine ostvarili uslov za upis u treću godinu, ali im nedostaje jedan ispit iz prve godine, mogu polagati taj ispit iz prve godine.
  2. Studenti treće godine koji su polaganjem ispita iz treće godine ostvarili uslov za upis u četvrtu godinu, ali im nedostaje jedan ispit iz druge godine, mogu polagati taj ispit iz druge godine.

U Beogradu,15.09.2009.

DEKAN
Elektrotehničkog fakulteta
prof. dr Miodrag Popović