Навигација

Додатни испитни рок (Октобар 2)

О Д Л У К А

У додатном испитном року (Октобар 2) по један испит могу да пријаве следеће категорије студената уписаних у прву годину студијског програма почев од школске 2006/2007, односно по новом Закону:

  1. Студенти којима недостаје један испит из уписане године студијског програма да би остварили свих 60 ЕСПБ (на овај начин студенти имају могућност да упишу наредну годину без преношења ЕСПБ из претходне године студијског програма).
  2. Студенти којима недостаје један испит да би у школској 2008/2009. години остварили најмање 48 ЕСПБ (на овај начин студенти могу остварити услов да у школској 2009/2010. студирају у статусу студента који се финансира из буџета)
  3. Студенти који немају заостале испите из претходне године, а којима недостаје један испит из студијског програма уписане године да би остварили 37 ЕСПБ (на овај начин студенти могу остварити услов да упишу наредну – вишу годину студијског програма).
  4. Студенти који су остварили најмање 37 ЕСПБ из уписане године студијског програма, а имају само један неположен испит из претходне године студијског програма (на овај начин студенти остварују услов да имају положене све испите претходне године и упишу наредну – вишу годину студијског програма).

У додатном испитном року (Октобар 2) по један испит могу да пријаве следеће категорије студената уписаних у прву годину студијског програма пре школске 2006/2007, односно по старом Закону:

  1. Студенти друге године који су полагањем испита из друге године остварили услов за упис у трећу годину, али им недостаје један испит из прве године, могу полагати тај испит из прве године.
  2. Студенти треће године који су полагањем испита из треће године остварили услов за упис у четврту годину, али им недостаје један испит из друге године, могу полагати тај испит из друге године.

У Београду,15.09.2009.

ДЕКАН
Електротехничког факултета
проф. др Миодраг Поповић