Navigacija

Upoznaj STRABAG IT

Vreme 05. mart 2024. 12:00 - 13:00
Predavač Aleksandar Božić, Alexandar Garamov, Ilya Bakulin, Aleksa Perišić
Organizator STRABAG BRVZ d.o.o.
Mesto ETF, Amfiteatar Nikola Tesla (56)

Apstrakt predavanja:

  1. STRABAG BRVZ Introduction (Uvod u STRABAG BRVZ)
  2. STRABAG IT Overview - IT Infrastructure & IT Security Insights (Pregled STRABAG IT – IT Infrastruktura i IT Bezbednost)
  3. IT Internship Program (Program IT Prakse)
  4. Q&A (Pitanja i Odgovori)

O kompaniji:

STRABAG BVRZ d.o.o.

STRABAG je globalni građevinski gigant, lider u inovacijama. Spektar aktivnosti obuhvata ceo lanac vrednosti u građevinskoj industriji, od planiranja i izgradnje, upravljanja objektima.

Trenutno radimo na više od 250 inovacionih projekata i 400 projekata ekološke održivosti kako bismo preoblikovali budućnost građevinske industrije, sa oko 74.000 zaposlenih.

Pored svega navedenog, STRABAG ima odeljenje za IT infrastrukturu i IT bezbednost, koje se sastoji od grupa kao što su Cloud i Automatizacija, Mreže, Hosting, M365 Platforma i IT bezbednost. Svakodnevno se angažujemo da omogućimo i obezbedimo globalne IT operacije u STRABAG-u. Naš fokus je na efikasnoj bezbednosti korisnika i komunikacija, besprekornoj integraciji aplikacija, proceni novog korporativnog softvera i hardvera i sveobuhvatnom upravljanju i usklađenošću u kontekstu M365. Pored toga, sprovodimo mere bezbednosti IT sistema koristeći najnovije tehnologije u kontroli pristupa, Firewall sisteme, upravljanju pravima pristupa, proksi servere i antivirusna rešenja. U doba sve veće povezanosti i digitalizacije, sarađujemo kako bismo omogućili bezbedno radno okruženje za naše kolege u celoj kompaniji.