Навигација

Упознај STRABAG IT

Време05. март 2024. 12:00 - 13:00
ПредавачАлександар Божић, Alexandar Garamov, Ilya Bakulin, Алекса Перишић
ОрганизаторSTRABAG BRVZ d.o.o.
МестоЕТФ, Амфитеатар Никола Тесла (56)

Апстракт предавања:

  1. STRABAG BRVZ Introduction (Увод у STRABAG BRVZ)
  2. STRABAG IT Overview - IT Infrastructure & IT Security Insights (Преглед STRABAG ИТ – ИТ Инфраструктура и ИТ Безбедност)
  3. IT Internship Program (Програм ИТ Праксе)
  4. Q&A (Питања и Одговори)

О компанији:

STRABAG BVRZ d.o.o.

STRABAG је глобални грађевински гигант, лидер у иновацијама. Спектар активности обухвата цео ланац вредности у грађевинској индустрији, од планирања и изградње, управљања објектима.

Тренутно радимо на више од 250 иновационих пројеката и 400 пројеката еколошке одрживости како бисмо преобликовали будућност грађевинске индустрије, са око 74.000 запослених.

Поред свега наведеног, STRABAG има одељење за ИТ инфраструктуру и ИТ безбедност, које се састоји од група као што су Cloud и Аутоматизација, Мреже, Хостинг, М365 Платформа и ИТ безбедност. Свакодневно се ангажујемо да омогућимо и обезбедимо глобалне ИТ операције у STRABAG-у. Наш фокус је на ефикасној безбедности корисника и комуникација, беспрекорној интеграцији апликација, процени новог корпоративног софтвера и хардвера и свеобухватном управљању и усклађеношћу у контексту М365. Поред тога, спроводимо мере безбедности ИТ система користећи најновије технологије у контроли приступа, Firewall системе, управљању правима приступа, прокси сервере и антивирусна решења. У доба све веће повезаности и дигитализације, сарађујемо како бисмо омогућили безбедно радно окружење за наше колеге у целој компанији.