Navigacija

Aspire Open Day

Vreme 02. jun 2023. 09:00
Organizator NEC Aspire Technology

Pozdrav budući kolega/koleginice,

NEC Aspire Technology poziva sve mlade entuzijaste koji su zainteresovani za telekomunikacije i softver da se pridruže našim OTVORENIM VRATIMA u PETAK 2.6. Želimo da podelimo naše iskustvo i znanje sa tobom!

Aspire Open Day ili ti Otvorena vrata naše firme, će biti više od klasičnog predavanja. Naše kolege će kroz interaktivne sesije da te upoznaju sa tehnologijama i trendovima u Telekom i IT sektoru, kao i sa našim radom i projektima u saradnji sa vodećim svetskim kompanijama u oblasti telekomunikacija. Pružićemo ti uvid u naš svakodnevni rad i izazove sa kojima se suočavamo u ovoj dinamičnoj industriji. Ovo iskustvo će ti pomoći da doneseš odluku u kojoj oblasti bi želeo/la da započneš svoju karijeru, da razvijaš svoje veštine, stičeš znanje kao I da vidiš kakva je naša korporativna kultura.

Zato, ako želiš da saznaš više o tome kako u praksi izgleda ono što učiš na fakultetu, pošalji nam svoje ime i prezime, na kom fakultetu studiraš, rečenicu dve ,šta očekuješ od ovog događaja na mejl bg.office@aspiretechnology.com ,sa naznakom u Subject-u  OTVORENA VRATA 2.6. zakljucno sa 31.5.

Prvih 10toro prijavljenih će nam se pridružiti na našim OTVORENIM VRATIMA.
Vidimo se 2.6.!