Навигација

Aspire Open Day

Време02. јун 2023. 09:00
ОрганизаторNEC Aspire Technology

Поздрав будући колега/колегинице,

NEC Aspire Technology позива све младе ентузијасте који су заинтересовани за телекомуникације и софтвер да се придруже нашим ОТВОРЕНИМ ВРАТИМА у ПЕТАК 2.6. Желимо да поделимо наше искуство и знање са тобом!

Aspire Open Day или ти Отворена врата наше фирме, ће бити више од класичног предавања. Наше колеге ће кроз интерактивне сесије да те упознају са технологијама и трендовима у Телеком и IT сектору, као и са нашим радом и пројектима у сарадњи са водећим светским компанијама у области телекомуникација. Пружићемо ти увид у наш свакодневни рад и изазове са којима се суочавамо у овој динамичној индустрији. Ово искуство ће ти помоћи да донесеш одлуку у којој области би желео/ла да започнеш своју каријеру, да развијаш своје вештине, стичеш знање као И да видиш каква је наша корпоративна култура.

Зато, ако желиш да сазнаш више о томе како у пракси изгледа оно што учиш на факултету, пошаљи нам своје име и презиме, на ком факултету студираш, реченицу две ,шта очекујеш од овог догађаја на мејл bg.office@aspiretechnology.com ,са назнаком у Subject-у  ОТВОРЕНА ВРАТА 2.6. закљуцно са 31.5.

Првих 10торо пријављених ће нам се придружити на нашим ОТВОРЕНИМ ВРАТИМА.
Видимо се 2.6.!