Navigacija

Prezentacija mBrainTrain kompanije

Vreme 19. april 2023. 16:00
Organizator mBrainTrain
Mesto Računski centar

mBrainTrain (mbt) će u sredu 19.4.2023. od 16:00 u Računskom centru održati prezentaciju svojih aktivnosti i predstaviće mogućnosti za studentske prakse i zaposlenje.

mbt je kompanija koja razvija i proizvodi mobilne uređaje za elektroencefalogragiju (EEG) i posvećena je stalnim inovacijama i razvoju u toj oblasti. Vizija kompanije je da jednoga dana postane vodeća kompanija za mobilne tehnologije koje omogućavaju praćenje moždane aktivnosti i da inspiriše istraživače širom sveta da pomeraju granice neuronauke.

Sedište kompanije je u Beogradu, ali su mbt uređaji prisutni u preko 200 laboratorija iz preko 50 zemalja i mbt okuplja oko sebe vodeće svetske istraživače i neuronaučnike. Na stranici možete pogledati više o mbt kao poslodavcu. Ako se identifikujete sa mbt vrednostima i želite da sa mbt učestvujete u misiji da EEG postane deo svakodnevnog života, pošaljite prijavu za praksu (biografiju i propratno pismo) na sledeću adresu elektronske pošte: careers@mbraintrain.com. Ako želite da se priključite timu za stalno, pogledajte otvorene pozicije na ovom linku. Internet prezentacija kompanije je dostupna na mbraintrain.com.