Навигација

Презентација mBrainTrain компаније

Време19. април 2023. 16:00
ОрганизаторmBrainTrain
МестоРачунски центар

mBrainTrain (mbt) ће у среду 19.4.2023. од 16:00 у Рачунском центру одржати презентацију својих активности и представиће могућности за студентске праксе и запослење.

mbt је компанија која развија и производи мобилне уређаје за електроенцефалограгију (ЕЕГ) и посвећенa je сталним иновацијама и развоју у тој области. Визија компаније је да једнога дана постане водећа компанија за мобилне технологије које омогућавају праћење мождане активности и да инспирише истраживаче широм света да померају границе неуронауке.

Седиште компаније је у Београду, али су mbt уређаји присутни у преко 200 лабораторија из преко 50 земаља и mbt окупља око себе водеће светске истраживаче и неуронаучнике. На страници можете погледати више о mbt као послодавцу. Ако се идентификујете са mbt вредностима и желите да са mbt учествујете у мисији да ЕЕГ постане део свакодневног живота, пошаљите пријаву за праксу (биографију и пропратно писмо) на следећу адресу електронске поште: careers@mbraintrain.com. Ако желите да се прикључите тиму за стално, погледајте отворене позиције на овом линку. Интернет презентација компаније је доступна на mbraintrain.com.