Navigacija

Onlajn prezentacija Luxoft programa prakse "Embedded systems and technologies for working with GPUs and compilers”

Vreme 02. mart 2023. 16:00
Predavač Artur Šaikatarov - Lead AI/ML Specialist; Irena Jerković - Senior Employer Branding Specialist
Organizator Luxoft
Mesto MS Teams

Apstrakt predavanja:

Pozivamo vas na online prezentaciju programa prakse "Embedded systems and technologies for working with GPUs and compilers”koju je kompanija Luxoft kreirala specijalno za studente završnih godina ETF, a najboljim polaznicima biće ponuđeno zaposlenje Luxoftu.

Prezentacija će biti održana u četvrtak, 2. marta, u 16č na linku: https://tinyurl.com/ztc6b7k6

Saznaćete kako je koncipiran tromesečni program prakse, koje teme pokriva, kojim znanjima i veštinama ćete ovladati i na koji način ćete moći da ih primenite u industriji. Imaćete priliku da postavite pitanja o svemu što vas zanima u vezi sa programom.

Predstavnici Luxofta upoznaće zainteresovane sa radom kompanije i ekspertizom na polju saradnje sa najvećim harware proizvođačima na svetu, u oblasti programiranja embedded sistema, GPU i compiler-a.

Program prakse će omogućiti polaznicima da uđu u svet low-level GPU software developmenta, pružiće im znanja za razvijanje svog sopstvenog compiler-a, razumevanje optimizacije i vršenje monitoringa performansa. Polaznici će naučiti da programiraju embedded sisteme i prilagođavaju ih za korišćenje u produkciji. 

Osim o samom sadržaju programa, biće reči o Luxoft ekspertizi  na polju advanced computing tehnologija, i načinima korišćenja tih tehnologija za pokretanje inovacija u različitim industrijama.

O kompaniji:

Luxoft, deo globalnog IT giganta DXC Technology, je kompanija koja isporučuje jedinstvena tehnološka rešenja koja pokreću biznis promene. U fokusu poslovanja Luxofta je kreiranje digitalnih strategija i softversko inženjerstvo.

Poslujući u više od 44 grada i 27 zemalja širom sveta, sa preko 18.000 zaposlenih globalno, Luxoft spaja inženjersko iskustvo i ekspertizu. Kompanija pruža podršku za 420+ globalnih klijenata na putu inovacija u auto industriji, finansijkom sektoru, kao i sferama turizma, zdravstva, logistike, telekomunikacija, medija...

Srbija je nova Luxoftova lokacija, i jedna od ključnih, te Luxoft Serbia učestvuje u čitavom nizu globalnih projekata za najveće svetske brendove.