Навигација

Онлајн презентација Luxoft програма праксе "Embedded systems and technologies for working with GPUs and compilers”

Време02. март 2023. 16:00
ПредавачАртур Шаикатаров - Lead AI/ML Specialist; Ирена Јерковић - Senior Employer Branding Specialist
ОрганизаторLuxoft
МестоMS Teams

Апстракт предавања:

Позивамо вас на онлине презентацију програма праксе "Embedded systems and technologies for working with GPUs and compilers”коју је компанија Luxoft креирала специјално за студенте завршних година ЕТФ, а најбољим полазницима биће понуђено запослење Luxoftu.

Презентација ће бити одржана у четвртак, 2. марта, у 16ч на линку: https://tinyurl.com/ztc6b7k6

Сазнаћете како је конципиран тромесечни програм праксе, које теме покрива, којим знањима и вештинама ћете овладати и на који начин ћете моћи да их примените у индустрији. Имаћете прилику да поставите питања о свему што вас занима у вези са програмом.

Представници Luxofta упознаће заинтересоване са радом компаније и експертизом на пољу сарадње са највећим harware произвођачима на свету, у области програмирања embedded система, GPU и compiler-а.

Програм праксе ће омогућити полазницима да уђу у свет low-level ГПУ software девелопмента, пружиће им знања за развијање свог сопственог compiler-а, разумевање оптимизације и вршење мониторинга перформанса. Полазници ће научити да програмирају embedded системе и прилагођавају их за коришћење у продукцији. 

Осим о самом садржају програма, биће речи о Luxoft експертизи  на пољу advanced computing технологија, и начинима коришћења тих технологија за покретање иновација у различитим индустријама.

О компанији:

Luxoft, део глобалног IT гиганта DXC Technology, је компанија која испоручује јединствена технолошка решења која покрећу бизнис промене. У фокусу пословања Luxofta је креирање дигиталних стратегија и софтверско инжењерство.

Послујући у више од 44 града и 27 земаља широм света, са преко 18.000 запослених глобално, Luxoft спаја инжењерско искуство и експертизу. Компанија пружа подршку за 420+ глобалних клијената на путу иновација у ауто индустрији, финансијком сектору, као и сферама туризма, здравства, логистике, телекомуникација, медија...

Србија је нова Luxoftova локација, и једна од кључних, те Luxoft Serbia учествује у читавом низу глобалних пројеката за највеће светске брендове.