Navigacija

Ibis Solutions Meetup

Vreme 02. mart 2023. 11:00 - 12:00
Predavač Radmila Milošević - Delivery and Resource Manager; Milan Jovanović – Team Lead – Service Data Management; Milica Cvitkovac – Senior engineer - Monitoring
Organizator Ibis Solutions d.o.o.
Mesto Teams meeting

Apstrakt predavanja:

Cilj susreta je upoznavanje sa firmom Ibis Solutions, tehnologijama koje koristimo, projektima na kojima radimo i otvorenim pozicijama.

U prvom delu će kolege predstaviti čime se Ibis Solutions bavi, šta to konkretno radimo u delu Sistemskih integracija, iz kog razloga je ovakav inženjerski posao zanimljiv i inspirativan, koje su prednosti i izazovi u radu sa gotovim rešenjima. Nakon toga će kolege iz Monitoring i Service Data Management timova detaljnije predstaviti svoj posao, tehnologije koje koriste u radu i otvorene pozicije u timu.

Sam kraj susreta biće otvoren za predstavljanje studenata, pitanja i dogovor oko ostvarivanja kontakta sa firmom Ibis Solutions.

Prijave za Ibis Solutions Meetup su do srede 01.03.2023. na mejl adresu: Career@ibis-solutions.rs, kada će biti poslat i pozivni mejl sa linkom.

 

O kompaniji:

Ibis Solutions je deo Ibis Grupe, koja predstavlja jedan od glavnih pokretača digitalne transformacije na regionalnom tržištu, već više od 25 godina. Zahvaljujući dugoročnom partnerstvu sa kompanijama kao što su IBM, Oracle, Red Hat, Ui Path itd., kroz projekte sistemskih integracija i softverskog razvoja, Ibis Solutions je do sada pružao podršku klijenatima iz raznovrsnih industrija širom Jugositočne Evrope.