Навигација

Ibis Solutions Meetup

Време02. март 2023. 11:00 - 12:00
ПредавачРадмила Милошевић - Delivery and Resource Manager; Милан Јовановић – Team Lead – Service Data Management; Милица Цвитковац – Senior engineer - Monitoring
ОрганизаторIbis Solutions d.o.o.
МестоTeams meeting

Апстракт предавања:

Циљ сусрета је упознавање са фирмом Ibis Solutions, технологијама које користимо, пројектима на којима радимо и отвореним позицијама.

У првом делу ће колеге представити чиме се Ibis Solutions бави, шта то конкретно радимо у делу Системских интеграција, из ког разлога је овакав инжењерски посао занимљив и инспиративан, које су предности и изазови у раду са готовим решењима. Након тога ће колеге из Monitoring и Service Data Management тимова детаљније представити свој посао, технологије које користе у раду и отворене позиције у тиму.

Сам крај сусрета биће отворен за представљање студената, питања и договор око остваривања контакта са фирмом Ibis Solutions.

Пријаве за Ibis Solutions Meetup су до среде 01.03.2023. на мејл адресу: Career@ibis-solutions.rs, када ће бити послат и позивни мејл са линком.

 

О компанији:

Ibis Solutions је део Ibis Grupe, која представља један од главних покретача дигиталне трансформације на регионалном тржишту, већ више од 25 година. Захваљујући дугорочном партнерству са компанијама као што су IBM, Oracle, Red Hat, Ui Path итд., кроз пројекте системских интеграција и софтверског развоја, Ibis Solutions је до сада пружао подршку клијенатима из разноврсних индустрија широм Југоситочне Европе.