Navigacija

Prezentacija kompanije - Danieli Systec Engineering d.o.o.

Vreme 08. decembar 2022. 15:15
Mesto Amfiteatar „Lola“

Danieli Systec Engineering d.o.o. predstavlja jednu od vodećih kompanija na području industrijske automatizacije i procesne kontrole u Srbiji i u tom pogledu pruža inženjerska i servisna rešenja u metalnoj industriji širom sveta.
Kompanija je osnovana 2008. godine u Smederevu, gde se nalazi i pravno sedište. Administrativno sedište je u kancelariji u Beogradu, a od 2019. godine posluje i kancelarija u Nišu. Kao deo Systec  grupe, usko sarađujemo i povezani smo sa partnerskim kompanijama u Hrvatskoj i Sloveniji.
Danas grupa Danieli Systec na regionalnom nivou ima više od 300 zaposlenih, uglavnom visokoobrazovanih stručnjaka za automatizaciju, koordinatora projekata, supervizora elektrike, mehanike i hidraulike, stručnjaka u oblasti procesne kontrole, projektanata elektrotehnike, mašinstva i informatike.
Stručnjaci iz naše kompanije godinama prikupljaju iskustva u projektima u oblasti automatizacije širom sveta zajedno sa našim partnerima u Italiji: Danieli Automation SPA i Danieli Officine Meccaniche SPA.
Bogato iskustvo, stručnost i izvrsnost u oblasti industrijske automatizacije, poznavanje kontrola procesa, HW dizajn, razvoj SW, briga o kupcima i obuka su ključ uspeha našeg poslovanja.
Kao partner katedre za „Signale i sisteme“ Elektrotehničkog fakulteta Univerziteta u Beogradu organizovaće se:

Prezentacija kompanije
Četvrtak 08.12.2022. u 15.15 časova
Elektrotehnički fakultet
Amfiteatar „Lola“

Na prezentaciji biće predstavljena kompanija, njene aktivnosti, pozicije unutar kompanije, mogućnosti za plaćenu studentsku praksu, izradu diplomskih radova i zaposlenje.

Plaćena stručna praksa namenjena je studentima završnih godina na smerovima „Signali i sistemi“ i „Energetika“ koji su zainteresovani za procesno upravljanje. Teme kojima će se studenti baviti tokom prakse najbliži su predmetima „Upravljanje u realnom vremenu“, „Upravljanje industrijskim procesima“ i „Upravljanje elektromotornim pogonima“. Uz podršku mentora radiće se na programiranju PLC-a, frekventnih regulatora, upoznavanju sa hardverskom opremom koja se koristi u industrijskoj automatizaciji, izradi HMI aplikacije, analizi više vrsta inženjerskih šema i dodatne dokumentacije. Za polaznike prakse postoji mogućnost izrade diplomskog rada na temama koje je pripremila kompanija, a koje su usaglasili i odobrili profesori.