Навигација

Презентација компаније - Danieli Systec Engineering d.o.o.

Време08. децембар 2022. 15:15
МестоАмфитеатар „Лола“

Danieli Systec Engineering d.o.o. представља једну од водећих компанија на подручју индустријске аутоматизације и процесне контроле у Србији и у том погледу пружа инжењерска и сервисна решења у металној индустрији широм света.
Компанија је основана 2008. године у Смедереву, где се налази и правно седиште. Административно седиште је у канцеларији у Београду, а од 2019. године послује и канцеларија у Нишу. Као део Systec  групе, уско сарађујемо и повезани смо са партнерским компанијама у Хрватској и Словенији.
Данас група Danieli Systec на регионалном нивоу има више од 300 запослених, углавном високообразованих стручњака за аутоматизацију, кoординатора пројеката, супервизора електрике, механике и хидраулике, стручњака у области процесне контроле, пројектаната електротехнике, машинства и информатике.
Стручњаци из наше компаније годинама прикупљају искуства у пројектима у области аутоматизације широм света заједно са нашим партнерима у Италији: Danieli Automation SPA и Danieli Officine Meccaniche SPA.
Богато искуство, стручност и изврсност у области индустријске аутоматизације, познавање контрола процеса, HW дизајн, развој SW, брига о купцима и обука су кључ успеха нашег пословања.
Као партнер катедре за „Сигнале и системе“ Електротехничког факултета Универзитета у Београду организоваће се:

Презентација компаније
Четвртак 08.12.2022. у 15.15 часова
Електротехнички факултет
Амфитеатар „Лола“

На презентацији биће представљена компанија, њене активности, позиције унутар компаније, могућности за плаћену студентску праксу, израду дипломских радова и запослење.

Плаћена стручна пракса намењена је студентима завршних година на смеровима „Сигнали и системи“ и „Енергетика“ који су заинтересовани за процесно управљање. Теме којима ће се студенти бавити током праксе најближи су предметима „Управљање у реалном времену“, „Управљање индустријским процесима“ и „Управљање електромоторним погонима“. Уз подршку ментора радиће се на програмирању ПЛЦ-а, фреквентних регулатора, упознавању са хардверском опремом која се користи у индустријској аутоматизацији, изради HMI апликације, анализи више врста инжењерских шема и додатне документације. За полазнике праксе постоји могућност израде дипломског рада на темама које је припремила компанија, а које су усагласили и одобрили професори.