Navigacija

SCALING WEB APPLICATIONS IN CLOUD

Vreme 24. maj 2022. 14:00
Predavač Aleksa Jankovic
Organizator HomeStory
Mesto Zoom

Apstrakt predavanja:

Cilj predavanje je upoznavanje studenata sa tehnologijama i inovacijama u oblasti Cloud računarstva.Predavanje će predstaviti detaljan pregled najkorišćenijih AWS servisa sa prikazom njihove integracije u Serverless arhitekturu sistema, kako bi se studentima približio rad na otvorenim pozicijama u kompaniji. Neke od tema koje će biti obrađene u ovom predavanju: Cloud, Backend, skaliranje servisa, baze podataka.

O kompaniji:

Razvijajući se kao ogranak u okviru druge kompanije, HomeStory je čekao savršen trenutak da se nakon dosta godina iskustva, odmetne i postane kompanija za sebe - ispisujući nova poglavlja na tržištu nekretnina u SAD. Oslonac tog tehnološkoog i strateškog razvoja je pre svega, zasnovan na  radu sjajnih timova u Beogradu, Srbiji kao i u Austinu, Teksasu.

HomeStory je vodeći provajder cash back rewards programa tj. novčanog podsticaja koji krajnjem korisniku pruža mogućnost povraćaja sredstava u vidu nagrade, prilikom prodaje ili kupovine kuće, uz pomoć agenata i brokera koji su deo HomeStory mreže.

Svojom aplikacijom, HomeStory objedinjuje ekosistem brokera, agenata za nekretnine, finansijskih institucija i HomeStory rewards program u jedinstvenu celinu. Naš krajnji cilj je da naši klijenti, kupci nekretnina, što lakše i efikasnije donesu prave odluke, vezane za najvažniju životnu kupovinu -  kupovinu njihovog doma.

 

Join Zoom Meeting
https://homestoryrewards.zoom.us/j/7552585426?pwd=N0V1UUpzWWxTaFp5cnljTEFFc1FEZz09

Meeting ID: 755 258 5426
Passcode: RWi4x9