Навигација

SCALING WEB APPLICATIONS IN CLOUD

Време24. мај 2022. 14:00
ПредавачAleksa Jankovic
ОрганизаторHomeStory
МестоZoom

Апстракт предавања:

Циљ предавање је упознавање студената са технологијама и иновацијама у области Cloud рачунарства.Предавање ће представити детаљан преглед најкоришћенијих АWS сервиса са приказом њихове интеграције у Serverless архитектуру система, како би се студентима приближио рад на отвореним позицијама у компанији. Неке од тема које ће бити обрађене у овом предавању: Cloud, Backend, скалирање сервиса, базе података.

О компанији:

Развијајући се као огранак у оквиру друге компаније, HomeStory је чекао савршен тренутак да се након доста година искуства, одметне и постане компанија за себе - исписујући нова поглавља на тржишту некретнина у САД. Ослонац тог технолошкоог и стратешког развоја је пре свега, заснован на  раду сјајних тимова у Београду, Србији као и у Аустину, Тексасу.

HomeStory је водећи провајдер cash back rewards програма тј. новчаног подстицаја који крајњем кориснику пружа могућност повраћаја средстава у виду награде, приликом продаје или куповине куће, уз помоћ агената и брокера који су део HomeStory мреже.

Својом апликацијом, HomeStory обједињује екосистем брокера, агената за некретнине, финансијских институција и HomeStory rewards програм у јединствену целину. Наш крајњи циљ је да наши клијенти, купци некретнина, што лакше и ефикасније донесу праве одлуке, везане за најважнију животну куповину -  куповину њиховог дома.

 

Join Zoom Meeting
https://homestoryrewards.zoom.us/j/7552585426?pwd=N0V1UUpzWWxTaFp5cnljTEFFc1FEZz09

Meeting ID: 755 258 5426
Passcode: RWi4x9