Navigacija

Prezentacija kompanije Typhoon HIL

Vreme 24. maj 2022. 14:00 - 15:00
Organizator ETF
Mesto Sala 57

Pozivamo vas da upoznate inženjere i tehnologiju kompanije Typhoon HIL, koja se bavi proizvodnjom sistema za testiranje energetske elektronike metodom Controller Hardware-in-the-Loop (C-HIL). Opremu Typhoon HIL-a u svom radu koriste laboratorije vodećih svetskih proizvođača (ABB, Schneider  Electric, Danfoss, i dr.), kao i brojni univerziteti i istraživački centri. Kompanija je dobitnik nekoliko nagrada za tehnološke inovacije.

Na prezentaciji, saznaćete više o tehnologiji i kakve su vaše mogućnosti za praksu, izradu završnih i master radova, kao i zaposlenje. Razvojni tim kompanije čine talentovani pojedinci koji rade na razvoju softvera i hardvera, kao i u oblasti matematičkog modelovanja, rešavanju kompleksnih problema u energetskoj elektronici i automatizaciji testiranja – te se nadamo se da ćete se u nekom od tih timova pronaći i vi! 

Prezentacija će biti održana u sali 57, 24. maja od 14 do 15 časova u saradnji sa timom H-Bridges. Pre i posle prezentacije, tim inženjera će biti na raspolaganju za sva vaša pitanja.

Slike

  • /uploads/attachment/najava/451/typhoon_hil.jpg