Навигација

Презентација компаније Typhoon HIL

Време24. мај 2022. 14:00 - 15:00
ОрганизаторETF
МестоSala 57

Позивамо вас да упознате инжењере и технологију компаније Typhoon HIL, која се бави производњом система за тестирање енергетске електронике методом Controller Hardware-in-the-Loop (C-HIL). Опрему Typhoon HIL-а у свом раду користе лабораторије водећих светских произвођача (ABB, Schneider  Electric, Danfoss, i dr.), као и бројни универзитети и истраживачки центри. Компанија је добитник неколико награда за технолошке иновације.

На презентацији, сазнаћете више о технологији и какве су ваше могућности за праксу, израду завршних и мастер радова, као и запослење. Развојни тим компаније чине талентовани појединци који раде на развоју софтвера и хардвера, као и у области математичког моделовања, решавању комплексних проблема у енергетској електроници и аутоматизацији тестирања – те се надамо се да ћете се у неком од тих тимова пронаћи и ви! 

Презентација ће бити одржана у сали 57, 24. маја од 14 до 15 часова у сарадњи са тимом H-Bridges. Пре и после презентације, тим инжењера ће бити на располагању за сва ваша питања.

Слике

  • /uploads/attachment/najava/451/typhoon_hil.jpg