Navigacija

Budi CETIN Pionir! / Upoznavanje kompanije CETIN Srbija

Vreme 13. april 2022. 14:00 - 15:00
Predavač Vladimir Skulić, direktor CETIN Srbija; Pjer Vučković, direktor Sektora za strategiju, planiranje i razvoj mreže
Mesto Amfiteatar 65

Apstrakt predavanja:

Dragi studenti i studentkinje,

Jedina stvar koja se deljenjem množi je znanje. Mi smo CETIN Srbija i želimo da podelimo znanje iz naše baze, kao i entuzijazam koji negujemo prema poslu. 

Pozivamo vas da nam se pridružite na prezentaciji koja će vam približiti to čime se bavimo, kao i naš majski program prakse za studente završne godine fakulteta, CETIN Pioniri.

Biti Pionir znači biti među prvima koji istražuju neko novo polje ili iskustvo. Zato smo naš program i nazvali CETIN Pioniri, jer može da bude vaše prvo iskustvo u poslovnom ambijentu. Program je osmišljen posebno za studente ETF-a, tako da osetite prirodnu vezu između teorije i konkretne primene znanja u praksi.

O suštini radnih dana u CETIN-u, karijernom putu i tehnologiji kao našoj bazi i svrsi našeg postojanja, govoriće Vladimir Skulić, direktor CETIN Srbija i Pjer Vučković, direktor Sektora za strategiju, planiranje i razvoj mreže.

Prezentacija traje sat vremena, bićemo radi da čujemo vaša pitanja i da razgovaramo o profesionalnom putu, nakon akademskih dana.

Radujemo se upoznavanju,

CETIN Srbija

 

O kompaniji:

Našu kompaniju čini skoro 300 izuzetno veštih, motivisanih i talentovanih pojedinaca, a čak 100 naših inženjera diplomci su ETF-a. Njihova stručnost i posvećenost omogućava nam da pružimo fiksne i mobilne infrastrukturne usluge za telekomunikacione operatere, provajdere internet usluga i druge kompanije u Srbiji i regionu. Tehnologija je suština našeg postojanja, mi gradimo, upravljamo i održavamo telekomunikacione sisteme.

https://www.cetin.rs/

 

Prezentacija traje sat vremena, bićemo radi da čujemo vaša pitanja i da razgovaramo o profesionalnom putu, nakon akademskih dana.
Prijavi se za program prakse: https://careers.ceetelcogroup.com/cetin/job/Beograd-Program-Prakse-CETIN-Pioniri-11070/794542301/