Навигација

Буди ЦЕТИН Пионир! / Упознавање компаније ЦЕТИН Србија

Време13. април 2022. 14:00 - 15:00
ПредавачВладимир Скулић, директор ЦЕТИН Србија; Пјер Вучковић, директор Сектора за стратегију, планирање и развој мреже
МестоAmfiteatar 65

Апстракт предавања:

Драги студенти и студенткиње,

Једина ствар која се дељењем множи је знање. Ми смо ЦЕТИН Србија и желимо да поделимо знање из наше базе, као и ентузијазам који негујемо према послу. 

Позивамо вас да нам се придружите на презентацији која ће вам приближити то чиме се бавимо, као и наш мајски програм праксе за студенте завршне године факултета, ЦЕТИН Пионири.

Бити Пионир значи бити међу првима који истражују неко ново поље или искуство. Зато смо наш програм и назвали ЦЕТИН Пионири, јер може да буде ваше прво искуство у пословном амбијенту. Програм је осмишљен посебно за студенте ЕТФ-а, тако да осетите природну везу између теорије и конкретне примене знања у пракси.

О суштини радних дана у ЦЕТИН-у, каријерном путу и технологији као нашој бази и сврси нашег постојања, говориће Владимир Скулић, директор ЦЕТИН Србија и Пјер Вучковић, директор Сектора за стратегију, планирање и развој мреже.

Презентација траје сат времена, бићемо ради да чујемо ваша питања и да разговарамо о професионалном путу, након академских дана.

Радујемо се упознавању,

ЦЕТИН Србија

 

О компанији:

Нашу компанију чини скоро 300 изузетно вештих, мотивисаних и талентованих појединаца, а чак 100 наших инжењера дипломци су ЕТФ-а. Њихова стручност и посвећеност омогућава нам да пружимо фиксне и мобилне инфраструктурне услуге за телекомуникационе оператере, провајдере интернет услуга и друге компаније у Србији и региону. Технологија је суштина нашег постојања, ми градимо, управљамо и одржавамо телекомуникационе системе.

https://www.cetin.rs/

 

Презентација траје сат времена, бићемо ради да чујемо ваша питања и да разговарамо о професионалном путу, након академских дана.
Пријави се за програм праксе: https://careers.ceetelcogroup.com/cetin/job/Beograd-Program-Prakse-CETIN-Pioniri-11070/794542301/