Navigacija

Brose program studentske prakse 2022

Vreme 10. maj 2022. 12:00
Predavač Jelena Đorđijevski, Luka Janičić, Kai Tausch, Aleksa Stojković
Organizator Brose d.o.o. Pančevo
Mesto Amfiteatar 56

Apstrakt predavanja:

Kompanija Brose d.o.o. Pančevo, počinje drugi po redu program studentske prakse na lokaciji u Pančevu. Nakon uspešnog prvog programa kroz koji je 20 studenata tehničkih nauka prošlo kroz šestomesečnu praksu, kompanija Brose započinje novi program prakse, nudeći 30 otvorenih pozicija.

Prošle godine 14 praktikanata je na lokaciji kompanije u Pančevu, započelo prvo radno iskustvo , što im je omogućilo da steknu dodatno znanje i veštine, kao i razvoj kroz praktičan rad u tehnološki modernom međunarodnom okruženju.

Drugi po redu program Brose studentske prakse počinje u septembru 2022. godine, a prijave za otvorene pozicije počinju od 15. aprila i biće otvorene do 15. juna 2022. godine. Pozivamo sve zainteresovane studente završnih godina osnovnih i master studija da posete prezentaciju, na kojoj će zaposleni iz kompanije Brose predstaviti program prakse, a inženjeri iz kompanije približiti na kakvim inovativnim proizvodima rade.

O kompaniji:

Brose, kao kompanija koja je u porodičnom vlasništvu, četvrti je po veličini dobavljač u automobilskoj industriji u svetu. Svaki drugi novi automobil u svetu opremljen je sa najmanje jednim Brose proizvodom.

U martu 2020. godine Brose Grupa je položila kamen temeljac za razvojni i proizvodni centar za elektromotore i pogone, ako i elektriku u Srbiji. Serijska proizvodnja počela je prema planu u julu 2021. godine, uprkos uticaju krize uzrokovane širenjem korona virusa. Na ovoj lokaciji Brose trenutno proizvodi električne motore ventilatora za hlađenje motora vozila i elektroniku, a puštanje proizvodne linije za električne pompe za ulje sprema se za početak 2022. godine.