Навигација

Бросе програм студентске праксе 2022

Време10. мај 2022. 12:00
ПредавачЈелена Ђорђијевски, Лука Јаничић, Kai Tausch, Алекса Стојковић
ОрганизаторБросе д.о.о. Панчево
МестоАмфитеатар 56

Апстракт предавања:

Компанија Бросе д.о.о. Панчево, почиње други по реду програм студентске праксе на локацији у Панчеву. Након успешног првог програма кроз који је 20 студената техничких наука прошло кроз шестомесечну праксу, компанија Бросе започиње нови програм праксе, нудећи 30 отворених позиција.

Прошле године 14 практиканата је на локацији компаније у Панчеву, започело прво радно искуство , што им је омогућило да стекну додатно знање и вештине, као и развој кроз практичан рад у технолошки модерном међународном окружењу.

Други по реду програм Бросе студентске праксе почиње у септембру 2022. године, а пријаве за отворене позиције почињу од 15. априла и биће отворене до 15. јуна 2022. године. Позивамо све заинтересоване студенте завршних година основних и мастер студија да посете презентацију, на којој ће запослени из компаније Бросе представити програм праксе, а инжењери из компаније приближити на каквим иновативним производима раде.

О компанији:

Бросе, као компанија која је у породичном власништву, четврти је по величини добављач у аутомобилској индустрији у свету. Сваки други нови аутомобил у свету опремљен је са најмање једним Бросе производом.

У марту 2020. године Бросе Група је положила камен темељац за развојни и производни центар за електромоторе и погоне, ако и електрику у Србији. Серијска производња почела је према плану у јулу 2021. године, упркос утицају кризе узроковане ширењем корона вируса. На овој локацији Бросе тренутно производи електричне моторе вентилатора за хлађење мотора возила и електронику, а пуштање производне линије за електричне помпе за уље спрема се за почетак 2022. године.