Navigacija

Schneider Electric online meetup - My Enterprise Project Experience: How to deliver mission-critical systems around the globe?

Vreme 28. oktobar 2021. 18:00
Predavač Marko, Marko i Milen
Organizator Schneider Electric

Kako efikasno isporučiti enterprise rešenje širom sveta u zemljama kao što su Kolumbija, Senegal, Malezija, SAD, kada se kultura klijenta neretko razlikuje od vaše? Kako kroz diskusije sa IT departmanima, konsultantima – nekad punim predrasuda, doneti ispravnu odliku i prilagoditi se svim zainteresovanim stranama? Koji je minimalni nivo tehničke ekspertize, a koji upravljačkih sposobnosti? Kroz ove i brojne druge izazove provešće nas Marko, Marko i Milen, prenoseći svoja iskustva u isporuci enterprise projekata na onlajn meetup-u u četvrtak 28. oktobra u 18č.  
Prijavite se na: https://events.hubilo.com/Meetup-My-Enterprise-Project-Experience/register


Biografije učesnika:

Milen Miodanić je završio master studije na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu, na odseku za Računarstvo i automatiku. Sa Schneider Electric-om se upoznao 2008. godine, kada je postao njihov stipendista. Danas radi na poziciji Solution Architect u sektoru za isporuku projekata. 

Marko Rakić se nakon završenih studija na Elektrotehničkom fakultetu u Beogradu zaposlio u Schneider Electric-u na mesto projektnog inženjera. Njegov posao podrazumeva razumevanje zahteva klijenta, definisanje najboljih rešenja i komunikaciju sa developerima. Tu je da pomogne klijentu da i posle izvršenja projekta iskoristi proizvod na što bolji način.

Marko Čomić je završio političke nauke u Novom Sadu, potom master studije Evropske integracije i međunarodni odnosi. Sa Chevening stipendiom britanske Vlade odlazi na master studije menadžmenta na Univerzitetu u Birmingemu, koje završava 2018. godine. Trenutno radi kao projektni menadžer u Schneider Electric-u. Timski je igrač i srećan je kad vidi da postoji dobra atmosfera u timu koji vodi, kada svakim danom napreduju, rastu i uče zajedno.

Slike

  • /uploads/attachment/najava/429/Schneider_LN_14.10.png